Lockifi BankID: Säker och Smidig Access med BankID

Lockifi BankID: Säker och Smidig Access med BankID

Upptäck hur Lockifi BankID revolutionerar digitala passersystem med BankID-autentisering, nu snabbare och mer flexibelt än någonsin.

Vad är Lockifi BankID?

Lockifi BankID är en innovativ lösning som möjliggör för användare att öppna dörrar, garageportar och grindar med hjälp av BankID. Systemet erbjuder en enkel och säker metod för digital access, där användare scannar en QR-kod, signerar med BankID, och får direkt tillträde. Denna funktion är särskilt populär hos obemannade butiker, skönhetssalonger och kontor, som kräver tillförlitlig säkerhet utan behov av fysisk närvaro.

Nya Funktioner och Uppdateringar

Lockifi BankID har nyligen uppdaterats med nya funktioner som gör det ännu mer flexibelt och anpassningsbart för olika verksamheter. Med möjligheten att ställa in tidsbegränsningar kan administratörer nu välja specifika tider då dörren kan öppnas. Detta är en utmärkt lösning för företag som behöver kontrollera tillträde under olika tidpunkter, till exempel för skiftarbete eller specifika kundbesök.

En annan nyhet är vår ombyggda autentiseringsmotor, som nu erbjuder snabbare respons. Detta innebär att dörrar öppnas ännu snabbare, vilket förbättrar användarupplevelsen ytterligare.

Kundcase: Framgångsrika Implementeringar av Lockifi BankID

Flera företag har redan dragit nytta av Lockifi BankID. Till exempel har en låsfirma installerat systemet i en obemannad butik på endast 25 minuter, vilket visar på den snabba och enkla installationen av vårt system.

Skönhetssalonger och kontor har också anammat Lockifi BankID för att erbjuda sina kunder och medarbetare enkel och säker access. Med möjligheten att välja om besökare ska vara registrerade i förväg eller om de kan få tillträde när som helst med BankID, har dessa verksamheter fått en smidig lösning som sparar både tid och resurser.

Varför Välja Lockifi BankID?

Lockifi BankID erbjuder ett av de mest kostnadseffektiva digitala passersystemen på marknaden. Utan några löpande månadskostnader och med enkel installation är det ett självklart val för företag och fastigheter som vill ha en modern och flexibel lösning.

Systemet garanterar också att användarnas personnummer anonymiseras, vilket säkerställer högsta möjliga integritet och säkerhet. Genom att använda BankID för accesskontroll kan företag säkerställa att endast behöriga personer får tillträde, vilket bidrar till ökad trygghet och kontroll.

Lockifi – Ledande inom digitala passersystem för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Upplev fördelarna med mobila nycklar och fjärrstyrd access med Lockifi BankID.